Skip to content

Lokaler

Denne siden er under utarbeidelse, takk for at dere viser tålmodighet.

Unge SPOR holder til i nye flotte lokaler i 2.etg. “Telebygget” (Sandtangen 2, Bryne)

Nå har vi endelig fått samlet hele organisasjonen i et og samme lokale. Et steg i riktig retning om man ser på visjonen og drømmene våre.

”Et stort steg for Unge SPOR, og et enda større steg for kulturlivet på Jæren”

 

Nå har vi kanskje Jærens fineste dansesal, med dansematter, speil og ikke minst barr.

Musikkrommet har vi isolert for bedre lyd, og så har vi investert i alt fra slagverk, til piano, forsterkere og gitarer.

I lokalet har vi nå både øvingslokale for alle våre aktører, men også et eget kostymelager, et sminkerom, syrom og ikke minst er kontoret nå også på plass i samme lokalet.

 

Når de ulike rommene ikke er i bruk av organisasjonen, vil de kunne leies av andre, for å øke muligheten for at ytterlige kulturtilbud etableres her i Jær-regionen. Ta kontakt med daglig leder om dette kunne være av interesse for deg/dere – kontaktinfo, klikk her!

 

Dette kan bli det kulturtilbudet og lokalet som Jæren mangler.

Lokaliseringen kunne neppe blitt bedre enn Telebygget v/inngangen til Sandtangen på Bryne. Ikke bare ligger det midt mellom alle Jær-kommunene, men det ligger også svært nær både buss holdeplass, tog stasjon og gode parkeringsmuligheter.

 

De nye lokalene gjør at Unge SPOR nå kan utvide tilbudet, og vil fra og med jan.2012 holde kurs både i dans, drama og sang (klikk her for å lese mer). Videre tilbyr vi også å sette en ekstra spiss på bursdagsfeiringer (klikk her for å lese mer).

Les hva Stavanger Aftenblad skriver om dette, klikk her!