Skip to content

Fasit Regnskap

En periode førte Unge SPOR regnskapet selv, men da vi ønsket å bruke enda mer av vår dyrbare tid på medlemmene våre, var Fasit Regnskap en selvsagt og foretrukket samarbeidspartner.

Vi er svært takknemlig for støtten og hjelpen vi får, som gir oss mulighet til å prioritere det vi synes er viktigst – ungdoms- og kultur arbeid. Takk!

FASITREGNSKAP

Fasit Regnskap er et regnskapsbyrå på Jæren med energiske og fremoverlente regnskapsførere som har mye kunnskap og er enkle å samarbeide med.

De vet at det er viktig å være tilgjengelige, ha tid til deres kunder og å skape gode relasjoner. De hører på dine tanker, ønsker og behov, og finner så ut hvordan de kan bistå på best mulig vis.

For Fasit Regnskap er det viktig å kunne veilede sine kunder i både økonomistyring, bruk av system og effektivisering av driften og rutiner. De har samarbeidet med selskaper fra mange forskjellige bransjer, og skreddersyr sine tilbud til dine behov. Fasit Regnskap har lang erfaring med å finne riktige løsninger.

De har ikke svaret på absolutt alt, men om du lurer på hvem som vil jobbe hardt for å løse dine regnskapsutfordringer, har enkle og gode teknologiløsninger, og samtidig er veldig trivelige å jobbe med, er det de som er Fasit!

Klikk her for å komme til Fasit Regnskap sin hjemmeside!