Skip to content

SmåSPOR

Vi har mye spennende for barn i Unge SPOR. Blant annet så ser vi behovet for et barnekor. Derfor har vi satt igang initiativet SmåSPOR, som er et barnekor for barn mellom 4 år og 8 år (pluss minus)

Koret heter SmåSPOR, og målet er å være et litt annerledes kor. Annerledes fordi i SmåSPOR er det bare barna i fokus. Iren Førland og Emilia Elisabeth Halle Taksdal leder det hele an, sammen med Mari, Emma og Rikke fra Unge SPOR som er med som ekstra hender. På sanglisten står det forslag om sanger fra Vennebyen, Karsten og Petra, Kaptein Sabeltann, den store barnesangboka, Egners verden, Lindgrens verden og fra barnas supershow. I tillegg til noen gode tradisjonelle låter som alle kan fra før. Det blir rom for solister og samspill, lek og lyd.

Hver gang er delt inn i tre bolker. Vi har en sanglek for å varme opp litt i ca ti minutter, så vil kortiden være i ca førti minutter inkl drikkepause, før det blir frilek i de siste ti minuttene før det er slutt.

Oppstarten i vår blir Tirsdag 18.februar kl 17.00-18.00 på Unge SPOR, og påmeldingene er godt igang.

Prisen er satt til 650kr per barn, og det faktureres ved første kor øvelse. Det er bindende påmelding, og avmeldinger av korplass gjort etter 18.02 må betales.

Du kan sende påmelding nå. Da får du en epost med info og oppstartsdetaljer. De som har hatt plass tidligere har prioritert plass til våren også. Påmelding sender dere til iren@ungespor.no . Påmeldingen skal inneholde navn på foresatt, samt kontaktinformasjon og fakturaadresse, pluss navn og alder på barn(a).

Om du skulle ha spørsmål så er det bare å ta kontakt. Vi tror på ris og ros, og vil hele tiden speile oss selv for å bli bedre. Tilbakemeldinger er kjekt.

Ungene får SmåSpor t-skjorter som de kan bruke når de vil, men da må bruke på opptredener.

Rock’n’roll fiskeboll