Skip to content

SmåSPOR

Vi har mye spennende for barn i Unge SPOR. Blant annet så ser vi behovet for et barnekor. Derfor har vi satt igang initiativet SmåSPOR, som er et barnekor for barn mellom 4 år og 9 år (pluss minus)

Koret skal da altså hete SmåSPOR, og målet er å være et litt annerledes kor. Annerledes fordi i SmåSPOR er det bare barna i fokus. Iren Førland og Siri Heggheim skal lede det hele an. På sanglisten står det forslag om sanger fra Vennebyen, Karsten og Petra, Marcus og Martinus, Frost, Egners verden, Lindgrens verden og fra barnas supershow. I tillegg til noen gode tradisjonelle låter som alle kan fra før. Det blir rom for solister og samspill, lek og lyd.

Hver gang er delt inn i tre bolker. Vi har en sanglek for å varme opp litt i ca ti minutter, så vil kortiden være i ca førti minutter inkl drikkepause, før det blir frilek i de siste ti minuttene før det er slutt.

Oppstarten er 6.februar kl 17.00-18.00 på Unge SPOR, og påmeldingsfristen er 24.januar. Prisen er satt til 650kr per barn, og det faktureres ved første kor øvelse. Det er bindende påmelding, og avmeldinger av korplass gjort etter 6.februar må betales.

Bindene påmelding sender dere til iren@ungespor.no innen 24.januar. Påmeldingen skal inneholde navn på foresatt, samt kontaktinformasjon og fakturaadresse, pluss navn og alder på barn(a). Du vil så motta en bekreftelse og et oppstartsbrev.  For å kunne gjennomføre oppstart av SmåSPOR må vi ha minst 18 barn.

Ta gjerne kontakt ved spørsmål.

Gleder oss til dette!