Skip to content

Blackstone

Forestillingen hadde ca. 900 publikummere fordelt på 6 forestillinger.

.

Klikk her for å se bilder fra forestillingen!

Ta del i magien!

Årets Unge SPOR sin storsatsning er snart klar for ur-premiere. Nok en gang byr de godt 45 aktørene i Unge SPOR på en fortryllende og spennende forestilling som du absolutt bør få med deg, enten du er 8 eller 80! Årets forestilling har fått navnet Blackstone, og byr på noe for enhver smak. Sang, musikk, dans og dramatikk i overflod.

 

En natt vandrer Ada gjennom gangene i Blackstone godset. Hun og far har nettopp flyttet hit til dette mystiske herskapshuset. Far har forbudt Ada å gå opp i tårnrommet og Ada har tenkt å være lydig. Det er bare det at nå sover far. Ada lar seg fortrylle av de mystiske tonene veggene i Blackstone godset hvisker. Hun går inn døren til tårnrommet… BØ! Christian sitter der. Baron Christian Blackstone. Ada er ikke redd for spøkelser, i hvert fall ikke Christian. Hun vet at han har en hemmelighet i tårnrommet, og det er derfor det har skjedd så mange ulykker der oppe. I 150 år har han skjult noe i tårnet… Ada har tenkt å finne ut hva!

Lite vet hun om Blackstones bedrøvelige fortid. Hun lokker ham til å ta henne med på en reise inn i en fordums tid. En tid hvor sosieteten satte etikette og dannelse over følelser, fornuft og ærlighet.

Et sted mellom London og ”Ada-land” på 1840’tallet fargelegger Ada den spennende beretningen til Christian. En historie om Lords og Ladies, horer, tjenestepiker, hat og kjærlighet.  En verden skjult av mysterier og hemmeligheter, et sted hvor den unike Lady Arabella Diovannia eksisterte, et univers hvor sann kjærlighet holder en mann fast i evigheten…

 

Iren Førland er regissør for denne storslåtte forestillingen, og  har skrevet manus og tekster til musikalen. Linn Skretting Garborg er koreograf. På produsent siden har vi Frode Førland og Johanne Steinsland. Som alltid er ungdommene i Unge SPOR svært involverte i prosessen, og har bidratt i alle krinkler og kroker av produksjonen.

 

Blackstone er en opplevelse og en reise du ikke bør gå glipp av. Blackstone har premiere 1.mars kl 18.30 i Storstova på Bryne, og vises så 2.mars kl 18.30, 4.mars kl 14.00 og 5.mars kl 18.30.

Forestillingen settes også opp i Sola Kulturhus 10. og 11.mars kl 18.30.

 

”En verden av sang, som en verden av under

Vårt våpen er mer enn sverd lagd av stål

En joker ler, en note den klinger

Langt mer en øyet kan se!”