Skip to content

Dramatisk

Festivalen hadde ca. 300 besøkende, deltakere, og involverte. Fordelt på 2 forestillinger, VM i Teatersport, kurs i teatersport, teaterparade m.m.

 

Dette blir en helg med mye action og skøy

Stikk innom teaterkafèen og knytt nye vennskap, eller ta deg en kopp kaffe i godt lag!
Mens kafèen er åpen vil det være mulighet for å få informasjon om flere forskjellige scene-tilbud i Rogaland, samt leke i vår kostyme og sminke krok!
Fredagen blir det quiz.
 
Ønsker ditt revy/teaterlag å pressentere seg og sine med en stand eller lignende på teaterkaféen? Ta kontakt på forhånd! Kontaktinfo; Klikk her!
 
Helgen byr på 2 forestillinger i regi av Unge SPOR som virkelig er verdt å få med seg! Les mer om hver enkelt forestilling;

Maria og José

Harmoni Dissonerer

Delta på åpen scene hvor alle kan få prøve seg! Påmelding i kafeen. Har du lyst å dele noe som er over 15 min så ber vi deg om å ta kontakt på forhånd via telefon eller e-post. Kontaktinfo; Klikk her!

Virkelig god trening for teatersport lagene feks

Helgens teater parade er for alle som har lyst å kle seg ut og lage leven i Bryne gatene en liten halvtime. Uansett om du er med i et teaterlag, er barn eller voksen, bonde eller bankmann så er du velkommen! Vi går fra uteplassen på Mølla kl ca 15.00! Temaet for paraden er VÆR DRAMATISK

Viss du vil le så får du selvfølgelig med deg årest Vestlandsmesterskap i teatersport!

 

.

 

 

 

.

 

 

 

.

 

.

 

.

 


 

Behøver dere overnatting? Vi kan tilby gode priser; Klikk her!