Skip to content

Sønn av synd

– mord, mafia og lidenskap!

Forestillingen har premiere 01. mars 2013 på Sola Kulturhus!

Billettsalget starter 10.desember 2012!!! Sikre deg dine billetter

Sønn av Synd er en musikal som er skrevet av Iren Førland, hun er forøvrig kunstnerisk leder i Unge SPOR. Musikalen har også flere orginalverk som er komponert av den lokale komponisten Peder Erga. Den spennende ur-premieren finner sted i Sola kulturhus 1.mars 2013.

Musikalen tar publikum med på en reise tilbake til mafiaens gullalder i Chicago på 1920 tallet. En tid da mord, lidenskap, kriminalitet og ikke minst bootlegging var en del av kulturen. En kultur Unge SPOR vil dukke ned i, og utforske gjennom denne forestillingen.

Den store Don Carlo Valachi driver sin familie med jernhånd, noe hans sønn Luca Valachi ikke alltid setter pris på. Når Luca forelsker seg i sin fars juvel skjer det store endringer i hierkiet!

Mens lidenskapen krever sitt av Valachi familien, lurer også en annen fare i skyggene! Smugling og mord kan koste dyrt, og selv om Don Carlo og gjengen føler seg trygge på at de står over loven, så er Officer Flynn McNeil sikker på at han skal klare velte hele organisasjonen, mord, våpen, sprit og det hele. Om han klarer det er en helt annen sak…

Dette er en oppsetning som virkelig vil sette spor i publikum og ikke minst Jærsk kultur, her er det spenning, kjærlighet, action og show! Noe for enhver med andre ord.

Vi tror på at kultur skal være lett tilgjengelig, og har i år fått til et herlig samarbeid med Sola Kulturhus! Dette innebærer at vi har gleden av å kunne gi deg enormt gode billettpriser!

Billettene koster 220kr for voksne, og KUN 120kr for barn under 12år og KUN 120kr for studenter med studentbevis!

Forestillingen vises på Sola Kulturhus kl 19.30 1.Mars | 2.Mars | 11.Mars | 12.Mars | 13.Mars | 14.Mars

 

Billettene får du tak i på :

Sola Kulturhus : 51 65 34 60 www.skh.no

Billettservice : 815 33 133 www.billettservice.no

 

Avisartikler om forestillingen:

.

Velkommen!

For å se promo-bildene til forestillingen – Klikk her

Klikk på videobildet nedenfor for å se “traileren” til forestillingen.