Skip to content

Parade

Teater parade

Tilbake – klikk her!

Årets KULESTE PARADE

10.-12.mai 2013 arrangerer Unge SPOR regionale Teaterdager på Bryne.

Helgen er stappfull av kjekke happenings! Forestillinger, Vestlandsmesterskap i Teatersport, konsert og en hel haug med flotte kurs. ET ev helgens høydepunkter er :

Teater Parade

I den forbindelse så ønsker vi å invitere alle distriktets Barnehager til å være med på å sette FARGE på Bryne. Paraden starter ved Sandtangen (Unge SPOR kontorene) klokken 13.00 Lørdag 11.mai. Vi går en løype gjennom Brynes gater og sentre, og regner med at det hele tar ca 30-40 minutter.

Det ALLER kuleste med årets parade er at vi legger opp til lett konkurranse!

Den Barnehagen som stiller med kuleste og mest fargerike innslaget kan vinne gratisbilletter til en hel avdeling (inntil 30 stk) på Unge SPOR sin magiske familieforestilling

“Sandkasse Disney” den 15.juni 2013 på Jadarheim.

Alt dere trenger å gjøre er å stille opp med en gjeng som representerer barnehagen deres! (foreldre, barn og/eller ansatte) Oppmøte er da kl 12.45 ved Sandtangen på Bryne, der finner dere fargerike mennesker i Unge SPOR klær som dere melder inn kontaktinfo og antall til. På den måten er dere med i konkurransen!

Viss dere har lyst å være med, men har spørsmål så ta kontakt med Johanne Steinsland Egge på e-post johanne@ungespor.no eller tlf: 953 05 052

Paraden er noe vi ønsker skal være et fargerikt innslag i byen vår. Og alle som får se oss får en fargerik opplevelse som kanskje er med på å skape et smil hos mange!

Unge SPOR sine egne medlemmer skal også gå i paraden, så her er det bare å være med.

Lyd, musikk, dans, drama og farger er det som teller.