Skip to content

VI KAN | VI VIL

Vi kan vi vilFLAT (Kopier)Vi har gleden av å kunne invitere videregående-, og ungdomsskole klasser, fra alle trinn, til en storslått forestilling i Storstova  HELT GRATIS !!

I forbindelse med nytt medlemsopptak 2014/2015, lansering av kulturstipend og 5årsjubileumet vårt så har vi lyst å slå på stortromma for ungdommene på Jæren og virkelig sette spor.

Måten vi vil gjøre dette på er naturlig nok på scenen, gjennom en fin forestilling som feirer alle de fem årene vi har holdt på. Vi har valgt å kalle showet “Vi kan, vi vil”. Showet viser vårt unike tilbud til lokalsamfunnet vårt, de enorme talentene som finnes her og ikke minst så presenterer det Unge SPOR som en aktør som ønsker å bidra til talentutvikling, samfunnsvekst, kulturforståelse, felleskapsbygging og kulturvekst! Alle mellom 14 og 25 år bør få vite om at vi er her for alle som kan og vil noe innenfor det brede feltet scenekunst.

Showet er visuelt spennende, musikalsk imponerende, koreografisk fortryllende og ikke minst scenisk nydelig! Live musikk, dans og drama på sitt beste.

Et av våre mål er å få være et naturlig samlingspunkt på Jæren, og vi dekker hele 8 kommuner i Rogaland per dags dato. Derfor er det naturlig å legge forestillingen til MIDT i smørøyet, nemlig Storstova.

Forestillingen er med på å tegne et bilde av hvordan vi gjennom fem år har fått lov å jobbe frem ungdomskultur, talenter og felleskap.  Vi har fokus på hvordan man skaper et positivt miljø basert på mestring og utvikling, og ikke minst hvordan man får til et felleskap som virkelig er en ressurs for samfunnet! Vi tror på det utrolige læringsfeltet som skapes innenfor musikk, dans og drama. Vi tror på et trygt, stødig, inspirerende og krevende felleskap for barn og unge, og vi brenner for det ungdomskultur har å by på! Så velkommen til forestilling!

Skoleforestillinger:

Torsdag 5.juni i Storstova

Klokken 11.00 og 13.00

Alle ungdomsskoler har fått invitasjon per e-post. For mer info, invitasjon til din klasse eller andre spørsmål ta kontakt med Iren Førland på iren@ungespor.no

Vær raske, for vi har flere elever enn stoler, og kjører derfor førstemann til mølla!

 

Forestillingen vises også klokken 17.00 som ÅPEN forestilling. Den er gratis for alle videregående skole elever, og koster 200kr for andre.