Skip to content

SONE 7

En gang mange kriger frem i tid.

Det er mørkt, og Midt i en skog av nakne trær ligger Talia.

Hun rører seg ikke… En alarm lyder et sted i det fjerne, og vekker Talia.

“NEI!”

.

Plakat4 copy (Kopier)

.

For informasjon om gruppe rabatterKlikk her!

Årets hovedforestilling fra Unge SPOR er skrevet og regissert av Iren Førland, og all musikken er komponert av den unge, lokale komponisten Peder Erga! Det er med stolthet vi kan presentere en fullstendig musikal hvor alt er orginalt. Ur-premieren går av stabelen i uke3, Januar 2014, og vi har forestillinger i både uke3 og uke4.

Denne komplette musikalen tar oss med til et sted mange kriger frem i tid. Inn i Sone7, et sted preget av etterkrigstid, ondt og godt, den sterkestes rett, opprør og klasseskiller, og selvfølgelig en hel gjeng med morsomme, magiske og utrolige karakterer. Unge SPOR dukker ned i en fjern fremtid, og utforsker en verden langt fra vår egen. En verden som allikevel er en sterk kommentar til hvordan vi lever nå.

De to eldste Derelle brødrene sitter godt på toppen av sonen. De har gjennom sine supersoldater gjort det stort under krigen. Men hva nå, når krigen er over..? Og hva om noen av supersoldatene rømte og verden fikk vite den egentlige sannheten om brødrenes forretninger?

Lillebror Daniel Derelle slentrer ned landgangen fra et mørkt skip. Han stanser og puster inn den tykke lufta. Den siste krigen er over, og Daniel har ikke vært hjemme på flere måneder, og det er ikke sånn at han har så lyst til å være hjemme! Lite vet han om at denne gangen alt kommer til å endre seg…

Dette er en musikal uten sidestykke! Vi garanterer scenekunst på sitt beste. En fengende historie som vil gi deg latter, og tårer. Orginal musikk som vil ta deg med storm, og et ensemble som er klare for å underholde, og ta deg med inn i en verden langt her fra! Dette må du få med deg!

Vi tror på at kultur skal være lett tilgjengelig, og har i år også fått til et herlig samarbeid med Sola Kulturhus! Dette innebærer at vi har gleden av å kunne gi deg enormt gode billettpriser!

Billettene koster 220kr for voksne, og KUN 150kr for barn under 12år og KUN 150kr for studenter med studentbevis! Skoleklasser som bestiller sammen betaler bare 120kr pr billett!

Husk at du også kan “høste rabatter” ved bruk av Aftenbladkortet!

 

Ordinært billettsalg åpnet i Oktober 2013

51 65 34 60  www.skh.no | 815 33 133  www.billettservice.no

Grupper, og skoleklasser kan bestille allerede idag.  Ta kontakt med Kine Brattaas (kine [a] ungespor.no)

For informasjon om gruppe rabatter – Klikk her!

.

Følg oss på disse sosiale mediene: