Skip to content

Vi kan | Vi vil 2015

Vi kan vi vil15 MindreVi har gleden av å kunne invitere til en storslått forestilling i Storstova!  

Forestillingen er HELT GRATIS for alle Unge SPOR søkere 2015, og for alle i vår hovedmålgruppe, 14-25 år så er prisen kun 100kr. 

Ordinær pris er 200kr, og forestillingene går klokken 17.00 og 19.00 19.mai. Passer for ALLE

Trykk på bildet for å komme direkte til Storstova sin billettbestilling.

Vi slår på stortromma nok en gang, og gir publikum en fin forestilling som feirer alle de seks årene vi har holdt på. Vi har valgt å kalle showet «Vi kan, vi vil». Showet viser vårt unike tilbud til lokalsamfunnet vårt, de enorme talentene som finnes her og ikke minst så presenterer det Unge SPOR som en aktør som ønsker å bidra til talentutvikling, samfunnsvekst, kulturforståelse, felleskapsbygging og kulturvekst! Alle mellom 14 og 25 år bør få vite om at vi er her for alle som kan og vil noe innenfor det brede feltet scenekunst.

Showet er visuelt spennende, musikalsk imponerende, koreografisk fortryllende og ikke minst scenisk nydelig! Live musikk, dans og drama på sitt beste.

Et av våre mål er å få være et naturlig samlingspunkt på Jæren, og vi dekker hele 8 kommuner i Rogaland per dags dato. Derfor er det naturlig å legge forestillingen til MIDT i smørøyet, nemlig Storstova.

Forestillingen er med på å tegne et bilde av hvordan vi gjennom seks år har fått lov å jobbe frem ungdomskultur, talenter og felleskap.  Vi har fokus på hvordan man skaper et positivt miljø basert på mestring og utvikling, og ikke minst hvordan man får til et felleskap som virkelig er en ressurs for samfunnet! Vi tror på det utrolige læringsfeltet som skapes innenfor musikk, dans og drama. Vi tror på et trygt, stødig, inspirerende og krevende felleskap for barn og unge, og vi brenner for det ungdomskultur har å by på! Så velkommen til forestilling!

Forestillingen vises klokken 17.00  og 19.00. Den er gratis for alle Unge SPOR søkere, deres navn ligger i billettluken fra 18.mai. Er du mellom 14 og 25 år koster det 100kr, og ordinær pris er 200kr. Forestillingen varer i en god time, og passer for alle som liker musikk, dans, drama, underholdning og show.

Husk søknadsfrist for medlemskap 2014/2015 er 1.juni. Trykk her for å komme til søknadsskjema