Skip to content

Hero og Kalvin

Speil Speil-109

Foto: Anna S Vestly | Instruktør: Eirik Halvorsen

Kaptein Hero Haze og Kaptein Kalvin Teegan Valerian sine våpen-brødre. De kjemper sammen med Valerian under den kvasse Oberst Drake for å holde orden i Cernams mørke kroker. Dette utføres gjerne på et litt ukonvensjonelt vis, men de tjener ihvertfall landet sitt… eller det som er igjen. Begge to er sterke og enormt dyktige soldater, men skyr aldri unna det å få ha det gøy, og i en verden hvor rett å galt ikke er så lett å se forskjell på, er det ikke fritt for at noen ganger er det å ha det gøy noe som skjer på andres bekostning.

Du vil jo aldri være med på noe gøy! Hva feiler det deg egentlig? Kalvin er sint på det hun mener er en kjedelig Valerian. La ham være, Kalvin! Vi klarer oss uten ham!! Neste bar tak. Hero tar ikke Valerians furting så nøye. Han drar med seg Kalvin og går med faste skritt mot neste sted hvor det kan være at noe gøy kanskje skjer.

De to Kapteinene er ikke karakterer som før har blitt presentert i det klassiske eventyret om Snehvit. Men etter vår mening så har de alltid vært der!

Speil, speil på veggen der! Hvem er de råeste, sterkeste, tøffeste? Hvem er de kuleste her?

Premiere 17.januar | Sola kulturhus | 51 65 34 60  www.solakulturhus.no | 815 33 133 www.billettservice.no