Skip to content

Speil Speil på veggen der

plakatbildelite

Foto: Anna S Vestly | Instruktør: Eirik Halvorsen | Redigering: Kristian Dale

“Speil, Speil på veggen der! Hvem er den vakreste i landet her? Evig vakker, evig skjønn… Mørket sin sønn har gitt meg svar på bønn”

Spilles i Sola kulturhus 17.januar, 18.januar, 21.januar 22.januar og 23.januar. Alle forestillinger kl 19.30

Årets hovedforestilling fra Unge SPOR er skrevet og regissert av Iren Førland, og all musikken er komponert av den unge, lokale komponisten Peder Erga! Det er med stolthet vi igjen kan presentere en fullstendig musikal hvor alt er orginalt. Ur-premieren går av stabelen i 17.januar 2015, og vi har forestillinger i både uke3 og uke4.

Denne komplette musikalen er et resultat av Iren Førland sin kjærlighet til eventyret om Snehvit. Hun gir oss med “Speil, speil på veggen der” sin unike tolkning av denne folkekjære fabelen. Sammen har Iren og Peder skapt noe som er episk! Rett å slett. Musikalen er satt i en moderne setting, og i en storby i landet Cernam utspiller eventyret seg.

Cernam ledes av den milde presidenten NixAlbus. Han har mistet sin kjære Tevelia og oppdrar nå sin datter Elia alene. Han inngår et ekteskap med den usedvanlig vakre Elvira for å gi sin lille juvel en ny mor. En union som skal vise seg dødelig, og skjebnesvanger for hele Cernam.

Ti år etter presidentens død sitter to sjeler i mørket. Begge i ensomhet på hver sin kant av byen, og begge helt uvitende om at de muligens er de eneste som kan redde Cernam fra total fortapelse.

“Speil, speil på veggen der” er løst basert på en rekke av de mange fortellingene som finnes om Snehvit. Iren Førland har nemlig ikke helt samme syn på hva som egentlig skjedde som alle andre. Du får møte både kjente og ukjente karakterer, alle en del av en mektig, magisk og episk verden fylt med kjærlighet og hat, håp og fortvilelse, lidenskap og tro!

Dette er en musikal uten sidestykke! Vi garanterer scenekunst på sitt beste. En utrolig historie som vil gi deg latter, og tårer. Orginal musikk som vil ta deg med storm, og et ensemble som er klare for å underholde, og ta deg med inn i en verden langt her fra! Dette må du få med deg!

 

Vi tror på at kultur skal være lett tilgjengelig, og har i år også fått til et herlig samarbeid med Sola kulturhus! Dette innebærer at vi har gleden av å kunne gi deg enormt gode billettpriser!

Billettene koster 220kr for voksne, og KUN 150kr for barn og studenter med studentbevis!

Husk at du også kan «høste rabatter» ved bruk av Aftenbladkortet!

 

51 65 34 60  www.solakulturhus.no | 815 33 133  www.billettservice.no

Grupper, og skoleklasser kan bestille allerede idag.  Ta kontakt på post@ungespor.no

Les mer om karakterene, etterhvert som de blir lagt ut, ved å klikke på navnet : Elvira | Nefarian |Elia | Valerian | Oberst Drake | Hero | Kalvin | Eva & Notor | De syv “dverger”

Se bildegalleri ved å trykke her

Speil Speil-106

Foto: Anna S Vestly Instruktør: Eirik Halvorsen

 

Foto: Anna S Vestly Instruktør: Eirik Halvorsen

Foto: Anna S Vestly
Instruktør: Eirik Halvorsen