Skip to content

Sønn av Synd

Unge SPOR gir deg jubileumsforestillingen

Sønn av Synd

Mord, mafia og lidenskap er stikkord for denne spennende og medrivende musikalen skrevet av Iren Førland og Peder Erga. De har valgt å besøke historien hvor deres samarbeid startet for å feire Unge SPOR sitt ti års jubileum. Sønn av synd ble satt opp i 2012 med stor suksess, og i helt ny drakt serverer vi nok en gang denne etterspurte musikalen.

Bli med inn i Don Carlo Bertoni sin episke verden av lidenskap, italiensk mafia, korrupsjon, skjønnheter og henrivende karakterer.

Vi følger Dominic Bertoni, sønn av synd, i hans kamp for å finne mening og verdi i alt det grimme i hans liv som Don Carlos arving byr på. Han har nesten gitt opp, men så faller en ung og mystisk pike i armene hans. Bokstavelig talt. Det eneste problemet er at nok en gang står hans mektige og usympatiske far, Don Carlo Bertoni, i veien.

I et nett av korrupte politikere, ulovlig sprit, løgn, svik, bedrag og intens lidenskap lærer vi at det er flere en Dominic som ser sin far som en byrde…

Sønn av Synd gir deg en rå og uforglemmelig opplevelse. En musikal med noe for enhver smak. Kjærlighet, lidenskap, hat, humor og karakterer rett fra mafiaens gullalder i Chicago.

Vi gir dere storslåtte ”broadway” numre og nydelige øyeblikk. Med musikk, koreografi og dramatikk i herlig samspill gir vi deg en forestilling du bare må oppleve. Selv de som ikke foretrekker musikalforestillinger vil trives i vår verden.

Musikalen har premiere 11.januar 2019 i Sola kulturhus kl 18.30

Musikalen spilles i Storstova på Bryne 19.januar og 20.januar 2019 kl 18.30

Spilledatoer Sola kulturhus:

11.januar kl 18.30 | 12.januar kl 18.30 | 13.januar kl 18.30

Spilledatoer Storstova på Bryne:

19.januar kl 18.30 | 20.januar kl 18.30