Skip to content

Den Spanske Flue

GLED DEG PAPPA! HER ER JEG!

Dette er den kjente historien om sennepsfabrikanten Klinke og hans hus. Med alle de forviklinger en ekte “svingdørs-farse” kan fremvise så garanteres det at publikum vil skratt le. Vår versjon er formet utifra ABC Teaterets kjente fremføring som er tilpasset norske forhold, og er vist på NRK TV en rekke ganger. Opprinnelig skrevet av Franz Arnold & Ernst Bach.

Herr Klinke prøver å skjule for sin kone Emma at han for 25 år siden fikk ett brev av en danserinne som han mistet seg selv i et øyeblikk. Danserinnen var kjent som “Den Spanske Flue”. Brevet han nå en gang for alle må få gjemt er et bilde av et spedbarn, med teksten “GLED DEG PAPPA! HER ER JEG”. Når Klinkes kone nå skal finne frier til deres datter Paula skjer det saker og ting som fører til et forviklingskaos uten like, og Herr Klinke, blant annet, får store forklaringsproblemer.

Dette er en farse i sin rette form, med noe enhver lattermuskel må gi etter for. Stykket er oversatt av Alfred Næss og Einar Schanke. Schanke har også skrevet musikken. Unge SPOR produksjonen er regissert av Iren Førland.

Forestillingen spilles 28.mai kl 19.00 i Sekkelageret på Bryne Mølle

Billetter finner du på ungespor.ticketco.no

Billettpris 200kr +avgift (student 170kr +avgift)

Det er ikke aldersgrense på forestillingen, men anbefales ikke for de yngste

Dørene og baren åpner kl 18.00 alle forestillinger