Skip to content

Vi kan | Vi vil 2016

Vi kan vi vil 2016 header (Kopier)

Vi har gleden av å invitere til et skikkelig show med revytendenser på Jadarheim Nærbø 23. og 24.mai.

Med utgangspunkt i mye av det vi har drevet med de siste syv årene har Unge SPOR valgt å lage et skikkelig show for alle som liker god underholdning. Manuset er utarbeidet av en gruppe medlemmer som elsker det de driver med.

Et visuelt spennende show med både musikk, dans og drama. Alt fremført av noen av Jærens dyktigste talenter. Forestillingen blir vakkert rammet inn av bilder og filmer som virkelig viser det spennet Unge SPOR byr på.

PASSER FOR ALLE, enten de er barn, unge, voksne eller eldre.

Denne produksjonen garanterer imponerende musikk, fortryllende koreografier, rungende latter og et og annet “aaaah”. Live show på sitt aller beste.

Forestillingen er med på å tegne et bilde av hvordan vi gjennom syv år har fått lov å jobbe frem ungdomskultur, talenter og felleskap. Med den lille twisten at vi nå har gitt medlemmene enda større spillerom for skaping, og derfor har endt opp med denne flotte kavalkaden med revytendenser.

Vi i Unge SPOR har fokus på hvordan man skaper et positivt miljø basert på mestring og utvikling, og ikke minst hvordan man får til et felleskap som virkelig er en ressurs for samfunnet! Vi tror på det utrolige læringsfeltet som skapes innenfor musikk, dans og drama. Vi tror på et trygt, stødig, inspirerende og krevende felleskap for barn og unge, og vi brenner for det ungdomskultur har å by på! Så velkommen til forestilling!

Billettene gis formelig bort! Så grip muligheten TRYKK HER FOR Å KOMME TIL BILLETTSIDEN (eller se nederst på siden)

Voksne 150kr | Barn under 12år 100kr | Studenter/Ungdommer 50kr

Billetter finner du på ungespor.ticketco.no

For mer info se gjerne våre hjemmesider www.ungespor.no

Vi kan vi vil 2016 ticketco (Kopier)