Skip to content

AKTIVITETSDAG i Sandtangen

Jungelparty Ungespor-108 (Kopier)I forbindelse med Potetfestivalen 2016 arrangerer Unge SPOR aktivitetsløype for hele familien i SANDTANGEN 9.oktober fra kl 14.00-16.00

Løypa er åpen Søndag 9.oktober fra 14.00 til 16.00 med inngang ved Sandtangen. Her treffer alle familiene på våre hyggelige Unge SPOR guider som gir hver familie informasjon og kart. Alle barna får klisterkort og skal samle klister fra 10 spennende poster, samt få oppleve live musikk og drama. Her blir det eventyr, dans, potetaktiviteter, ansiktsmaling, quiz, hinderløyper og spenning. Kanskje ser du også en og annen Gråtass? Og du… kanskje du vil kjøre trikk med Politimester Bastian?

Løypa tar en liten time om man er rask, men du kan gjøre poster flere ganger og virkelig nyte et par herlige timer med familien i Sandtangen. Etter løypa er alle velkomne i bakgården til Unge SPOR hvor det blir mini konsert som starter kl 16.00. Med hvem vet vi ikke enda  Men kult blir det.
I bakgården får alle ballong og slikkepinne. Her blir det mulighet for saft, kaffe og lappe.

Hele denne opplevelsen koster KUN 100kr per pers, og passer for hele familien. Og er da inkludert alle aktiviteter, ballong, slikkepinne, lapper, kaffe, ansiktsmaling og konsert. Vi anbefaler forhåndskjøp av billetter. Men viss du vil prøve lykken så kan du
betale ved inngang (Vipps, kort eller kontant) Billettluka åpner kl 13.30

Vær ute i god tid da det kan bli fullt. Vi har et begrenset antall billetter.

For BILLETTER trykk HER

Jungelparty Ungespor-134 (Kopier)

Til info:
Prisen satt til flatt 100kr selv om de voksne ikke får klisterkort, dette for enkelhets skyld. De voksne kan delta på alle postene om de ønsker. Quizen har blant annet en helt egen foreldredel. De under to år går gratis. Det er ikke barnepass, og hver foresatt har ansvar for sitt barn.

Velkommen til store og små!

Arrangementet er godkjent og støttet av Brynes Vel som er eiere av Sandtangen 🙂