Skip to content

Musikkfabrikken

En musiker-hub i regi av Kulturbanken som Unge SPOR har et tett samarbeid med.

Er du ung musiker som vil spille sammen med andre? Er du gira på å være en del av et kreativt musikkmiljø med spennende utfordringer?
Vil du være med på å bygge Jærens beste musikk-venue?

Musikkfabrikken er en musiker-hub for alle musikere som vil skape, og være en del av kule prosjekter, spille variert musikk og bidra i et felleskap.

Du må være mellom 15 og 25 år og har god kjennskap til instrumentet ditt. Det er ikke instrumentundervisning. Vokal regnes også som instrument.

Musikkfabrikken samles den første mandagen i måneden fra 17.00-21.00. Dette er en kreativ samling med variert opplegg. Målet er å treffes, spille, skape og utvikle. Det er i dette forumet du melder deg på forskjellige prosjekter og kommer med dine idèer. Det vil også være jamming, planlegging, workshops og sosialt.

Det koster 500kr per år i get-in avgift, og du må selge en loddbok under den årlige basaren. Du får god tilgang til utstyr, trygt miljø og har gode ressurser tilgjengelig. Du legger opp løpet selv i form av hvor mye du vil delta, men jo mer aktivitet som skapes jo kjekkere er det. Det er rom for betalte oppdrag, men stort sett går det som eventuelt tjenes tilbake til driften av Musikkfabrikken

Brukerne blir lagt til i en facebookgruppe som oppdateres ofte og brukes som kommunikasjonsmiddel utover samlingene. Det er ingen søknadsfrister, og melder du interesse så inviteres du til en prøvespilling første åpne mandagssamling. Alle nivåer er velkomne så lenge det grunnleggende for ditt instrument sitter.

Brukere av musikkfabrikken får også være med på å utvikle og påvirke det som skal bli Jærens råeste musikk venue, nemlig Kulturbanken. Det vil etter hvert bli basen for øving, samlinger og utøving. Frem til det står klart vil samlingene finne sted i Sandtangen 2, 4340 Bryne 1.etg.

Det er tett samarbeid med Unge SPOR, hvilket gir rom for å melde seg på prosjekter de har som krever musikere. De bruker også Musikkfabrikken om de trenger musikere til diverse oppdrag, hvilket igjen legger til rette for at musikere i musikkfabrikken skal kunne tjene en liten slant og bygge seg erfaringer. Dette samarbeidet åpner også for å kunne melde seg på studieturer m.m

Musikkfabrikken er ledet av Eirik Eik som har tittelen musikkmiljø-utvikler i Kulturbanken.

Send en epost til eirik@kulturbankenbryne.no viss du vil vite mer eller melde deg på.