Skip to content

Om oss

Eirik Halvorsen - Unge Spor - Vi Kan Vi Vil-153 (Kopier)Unge SPOR er en frivillig organisasjon som har etablert seg som en viktig kulturstyrke i vår region. Med et bredt tilbud som har noe for alle aldersgrupper er Unge SPOR virkelig blitt en spennende og viktig ressurs for Rogaland, med hovedtyngde på Jæren.

Vi vil være en naturlig kulturressurs for hele vår region, og favne over en bred målgruppe. Dette skal vi oppnå gjennom blant annet konserter, forestillinger, eventer, oppvisninger, kurs og aktiviteter.

Vi leverer også kultur på bestilling. Om det skulle være band til firmafesten, innslag i festlig lag, oppvisninger ved arrangement, opplegg til seremonier, barneteater til festivalen, instruktør til barnediscoet. Sang, musikk, dans, drama, foto! Vi er på mange måter totalleverandør av kultur.

Det største og mest lidenskapelige tilbudet vårt er de faste medlemmene! Det er de som er ryggraden i organisasjonen, og det er deres lidenskap som videreutvikler, former og forsørger oss. De er ungdom mellom 14 og 25 år som kan og vil noe innenfor, og rundt det brede feltet scenekunst i lokalmiljøet. Medlemmene våre blir meldt opp en gang pr år, og da åpner vi for at flere nye medlemmer skal komme til organisasjonen.

Gjennom inkluderingen av våre faste medlemmer i en hele prosjektprosesser, fra manus og forberedelser frem til evalueringen, vil de få uunnværlig kunnskap innenfor mange av de kanskje viktigste områder innenfor organisasjonsarbeid, musikk, dans, drama, scenografi og mye mer.

Kultur er en viktig grunnstein i alle samfunn, og da ikke bare kultur man opplever som publikum, men også kultur som deltager. Derfor legger vi mer og mer vekt på å videreutvikle våre tilbud om klasser og kurs for barn, unge og voksne.

Unge SPOR skal være aktive, innholdsrike, varierte, kreative og verdiskapende

 

sondre2

Støtt oss

Nettopp det at Unge SPOR er en frivillig organisasjon gjør at vi er avhengige av støtte fra sponsorer og diverse støtteorgan, samt gaver i forskjellige former. Dette er en kamp som ikke alltid er like lett, men som viser at vi står på for det vi tror på, og virkelig vil forme vår egen hverdag.

.

En lett, trygg, effektiv og god måte å hjelpe oss på er gjennom “Grunnmuren®”  vår. Her kan både bedrifter og private være viktige støttespillere . Grunnmuren består av mange små grunnsteiner som skal styrke det økonomiske fundamentet for Unge Spor. En grunnstein er en fysisk, keramisk flis med laser inngravert navn eller logo. Denne settes inn i en ramme som henger i Unge SPORs lokaler. Som giver blir du èn eller flere av disse Grunnsteinene. En Grunnstein er ett giverbeløp fra kr 1oo pr/mnd. og løper i 3 år. Det finnes selvsagt ingen øvre grense på giverbeløp.

Alle som har en grunnstein regnes for å være en del av vårt nettverk. Send oss en e-post på post@ungespor.no eller ring oss på 4007 5007 for mer info, eller for å kjøpe grunnstein.

.

Du kan også gi oss din grasrotandel. Grasrotandelen er en ordning fra Norsk Tipping, hvor du som registrert spiller kan støtte Unge SPOR -med din Grasrotandel. Mer informasjon finnes på www.grasrotandelen.no.

.

I bunnen for Unge SPOR ligger det lidenskap. Lidenskap for musikk, dans og drama, lidenskap for kultur og lidenskap for å bygge felleskap, samfunn, forståelse og solidaritet i en verden der det å stå sammen er viktigere enn noen gang.

 

Les våre vedtekter; Klikk her

For å lese mer om kursene vi tilbyr, Klikk her

Vi kan, vi vil, vil du? -se hvordan du kan; Bli medlem

For å sende en GRUNNSTEIN forespørsel; klikk her

Vi er medlemmer av Norsk Amatørteater Forbund og Frilynt Norge