Skip to content

Kristine Bore Sandsmark

av Iren Førland on April 12th, 2019

VÅR NYE DANSEPEDAGOG

Vi er så glade, ydmyke og stolte for at vi kan ønske Kristine Bore Sandsmark velkommen på laget! Wiiiii <3 Hun er utdannet danser og dansepedagog fra UiS, med videreutdanning som pilates instruktør fra Peridance Capezio Center i New York. Og helt siden 2008 har hun drevet med danseundervisning primært for barn og unge. I Unge SPOR skal Kristine først og fremst jobbe med ungdommene i Unge SPOR som går dans, men med Kulturbanken snart i gang så skal du ikke se vekk ifra at dansetilbudene våre vil inneholde alt slags spennende etterhvert.


Vil du være en av medlemmene som får danse med dyktige Kristine som pedagog? Er du mellom 14 og 25 år?


TRYKK HER og fyll ut søknadsskjema 🙂 Søknadsfrist for medlemskap i Unge SPOR er 1.juni

Fra → Uncategorized

Stengt for kommentarer.