Skip to content

Karius og Baktus

av Iren Førland on November 1st, 2017

Karius og Baktus

De to små tanntrollene Karius og Baktus har de aller fleste et forhold til. Vi lover at både de, og de som ikke har det, kommer til å elske måten de unge talentene i Unge SPOR presenterer denne kjære historien på! Og for anledningen er de to små tanntrollene også i Julestemning. Vi spiller Karius og Baktus litt rundt forbi, men nå har du altså sjansen til og oppleve det i Time bibliotek 16.desember kl 15.00. Billettene finner du HER

Forestillingen forteller historien om livene til de små tanntrollene Karius og Baktus som bor i munnen til Jens. De hugger og hakker og banker løs på tennene til Jens for å bygge seg de flotteste hus. Både i hjørnetenner og jeksler. De har det fryktelig godt, og spiser både sukkertøy og karameller små, for Jens han er glad i søtt, og liker ikke å pusse tennene sine. Stakkars Jens har det derimot ikke så godt… En dag sier moren han “Du må pusse tennene dine Jens” og hva skjer da?

For hele familien

Vi inviterer til en varm og lun forestilling som passer for hele familien. Det vil bli rom for å møte de herlige karakterene og se på tennene i etterkant av forestillingen.

Evige Egner

Thorbjørn Egners varme klassiker overleveres fra generasjon til generasjon. Gi barna den samme gleden du selv hadde da du for første gang ble kjent med de to sjarmerende trollene.

Billettene koster det samme for alle. Barn under to år som sitter på fanget går gratis, men får ikke eget sete.

“Hei hurra hurra hurra hurra

Vi to har det jammen bra!

Her i tennene til Jens er vi aldri sukkerlens.

Søte karameller små er det beste vi kan få

Å så det som vi får nå! Deilig loff med sirup på.”

BILLETTLINK

Fra → Uncategorized

Stengt for kommentarer.