Skip to content

Karius og Baktus

av Iren Førland on June 2nd, 2017

Vi gleder oss over å nok en gang kunne dele en av Egners nasjonalskatter med dere!!! 

De to små tanntrollene Karius og Baktus har de aller fleste et forhold til. Vi lover at både de, og de som ikke har det, kommer til å elske vår måte å presentere denne kjære historien på! Vi spiller forestillingen flere steder, men åpner for første gang på Jadarheim Nærbø den 10.juni kl 14.00, så kl 16.00. Vi spiller også på Jadarheim 11.juni kl 14.00 og 16.00.

Forestillingen forteller historien om livene til de små tanntrollene Karius og Baktus som bor i munnen til Jens. De hugger og hakker og banker løs på tennene til Jens for å bygge seg de flotteste hus. Både i hjørnetenner og jeksler. De har det fryktelig godt, og spiser både sukkertøy og karameller små, for Jens han er glad i søtt, og liker ikke å pusse tennene sine. Stakkars Jens har det derimot ikke så godt… En dag sier moren han “Du må pusse tennene dine Jens” og hva skjer da?

Vi inviterer til en varm og lun forestilling som passer for hele familien. Det vil bli rom for å  møte de herlige karakterene og se på tennene i etterkant av forestillingen.

Les mer

Jadarheim 10.juni og 11.juni kl 14.00 og 16.00 

BILLETTLINK

Fra → Uncategorized

Stengt for kommentarer.