Skip to content

Folk og Røvere i Kardemomme By – 2016

av Iren Førland on April 21st, 2016
Foto: Eirik Halvorsen

Foto: Eirik Halvorsen

Vi gleder oss over å nok en gang kunne dele nasjonalskatten om Kardemomme med dere!!! 

Lørdag 11.juni kl 14.00 og 16.00 | Søndag 12.juni kl 16.00

Billetter finner du på Ticketco.no, eller ved å trykke HER

For mer info og bildegallerier trykk HER

Livet i Kardemomme er noe de aller fleste har et forhold til, og både de, og de som ikke har det, kommer til å elske vår måte å presentere denne kjære historien på! Vi åpner dørene på Jadarheim på Nærbø den 11.juni kl 14.00 og 16.00, og 12.juni kl 16.00, og som en ekstra bonus spiller vi på Bryne Torg underJærdagene 28.mai.

Forestillingen forteller historien om Kardemommeby og om folkene som bor der. En litt merkelig by, ja, det er det. Her møter vi nemlig både esler og kameler i gatene – og kanskje til og med en løve? Politimester Bastian holder ro og orden, men liker ikke å arrestere noen. Gamle og kloke Tobias i tårnet varsler været, og ellers møter vi tante Sofie og vesle Kamomilla, trikkefører Syversen og mange flere. Dessuten går det noen rykter om at vi også kan møte noen røvere på veien. Så pass opp!

For hele familien

Vi inviterer til en varm og lun forestilling på Jadarheim på Nærbø. Forestillingen passer for hele familien. Det vil bli rom for å sitte i trikken, møte de herlige karakterene og se kamelen i etterkant av forestillingen.

Evige Egner

Thorbjørn Egners varme klassiker overleveres fra generasjon til generasjon. Gi barna den samme gleden du selv hadde da du for første gang ble kjent med folk og røvere i Kardemommeby

Fra → Tilstelninger

Stengt for kommentarer.