Skip to content

Foto

av Iren Førland on July 5th, 2015

Den første juni lukket vi det ordinære søknadsskjemaet for denne gang, og ønsket så 23 nye spor velkommen i “familien”. Men viss du har lyst til å lære mer om foto, media og kamera så har vi ikke søknadsfrist før i August! Derfor ønsker vi din søknad velkommen. Såh er du en av de fire heldige som dette året skal få være med i Unge SPOR med fotografi som hovedfokus? Søk da vel 🙂

Trykk her for å komme til søknadsskjema

Vi tilbyr fire fotografplasser.

Dette er enormt spennende! Søkerne bør ha grunnleggende interesse for fotografi, gjerne være medie-elev eller lignende, og må ha eget kamera.

Eirik Halvorsen skal være lærer og leder! Det alene er grunn til å juble. Gå inn på www.eirikhalvorsen.com for å se mye av hans fantastiske arbeid.

Medlemskapet er for personer som ønsker å vokse som fotograf, bli trygge på det tekniske, lære mer og utvikle seg.

Målet er at Unge SPOR skal kunne ha sin egen media-avdeling som hjelper til med dokumentering av øvinger, forberedelser, konserter og arrangementer og som kan bidra med den visuelle delen av markedsføringen.

Etterhvert kan foto-medlemmene ta oppdrag utenfor Unge SPOR som kan være med å bidra på pengeinnsamlingsfronten.

UShyttå2015-155 (Kopier)

Foto: Eirik Halvorsen

Unge SPOR bidrar med egen fotograflærer og mentor, øving/møte/teori/praksis hver mandag, Adobe CC (Photoshop og Lightroom) til hver fotografi-deltaker.

KLIKK HER FOR Å KOMME TIL SØKNADSSKJEMAET

Fra → Medlem

Stengt for kommentarer.